Nauka języka angielskiego nie musi być nudna!

Nauka języka angielskiego nie musi być nudna - o tym przekonali się nasi Seniorzy uczestniczący w mobilności w ramach projektu „Cyfrowi Seniorzy - mobilność edukacyjna osób dorosłych o mniejszych szansach okazją do niwelowania wykluczenia cyfrowego.”, którzy wzięli udział w grze miejskiej “Find the person who...”. Zabawa polegała na znalezieniu 30 osób, które lubią daną czynność i zrobieniu im zdjęcia z kartą. Wygrywa drużyna, która naszybciej wykona zadanie!

Zawody umilały piękne widoki Valletty.

Program: Program Erasmus+

Typ akcji: AKCJA 1 Mobilność dorosłych osób uczących się i kadry edukacji dorosłych - projekty krótkoterminowe (KA122-ADU)

Tytuł projektu: „Cyfrowi Seniorzy - mobilność edukacyjna osób dorosłych o mniejszych szansach okazją do niwelowania wykluczenia cyfrowego.”

Numer projektu: 2023-1-PL01-KA122-ADU-000116705

Erasmus+ Edukacja dorosłych Future Focus Ltd.

Learning English does not have to be boring - our Seniors participating in the mobility within the project “Digital Seniors - learning mobility for adults with fewer opportunities as an opportunity to bridge digital exclusion” found this out, as they took part in the urban game “Find the person who...”. The game consisted of finding 30 people who enjoy a particular activity and taking a photo of them with a card. The team that completes the task quickly wins!

The competition was made more enjoyable by the beautiful views of Valletta.

Programme: Erasmus+ programme

Action type: ACTION 1 Mobility of adult learners and adult education staff - short term projects (KA122-ADU)

Project title: “Digital Seniors - learning mobility of adults with fewer opportunities as an opportunity to bridge digital exclusion.”

Project number: 2023-1-PL01-KA122-ADU-000116705

Erasmus+ Adult Education Future Focus Ltd.